HUOM. KIRJOITAN TÄTÄ LÄHINNÄ ITSEÄNI VARTEN, PÄIVÄKIRJANOMAISESTI. ENSISIJAISESTI TÄMÄ ON OMA PURKAUTUMISKANAVANI JA TOIVOTTAVASTI TARINA ONNISTUMISESTA. Kommentoi rohkeasti jos haluat, mutta muista kommentoidessasi, että tukea lopettamiseen tässä tarvitaan, tupakoinnin jatkamisen osaan hoitaa itsekin ilman kommentointia siihen suuntaan.  Tekemällä operaatiosta julkisen luon itselleni lisää syytä onnistua lopettamisessa, vaikka anonyymisti sen teenkin...


Ensimmäisellä kerralla aloita lukeminen loppupäästä, päivittelen uusimmat jutut tähän alkuun...




2.1.2017 Menossa 13. Päivä. Helppoa kun heinänteko. Kaksi viikkoa alkaa olemaan tosiasia.


Siinä ne menivät joulunjälkeiset välipäivät ja uudenvuodenjuhlat höyrytellessä. Ei pienintäkään kiusausta, vaikka välillä vaimon kanssa lämmitetyllä kuistilla rommia naukkaisltiin ja rouva tupakkaa poltteli samassa tilassa.

Henki kulkee paremmin, nyt sen vasta huomaa, kuinka tukossa sitä aiemmin olikaan...ei yskää, ei mitään vieroitusoireita vieläkään. Aiemmilla tupakoinninlopetus-yrityksillä mukaan tuli aina ruokahalun kasvu, kuviteltua vai lohtusyömistä, sitä en tiedä, mutta nyt moista ei ole tullut. Itse asiassa teen edelleen samankokoisia aamupaloja ja annoksia kuin ennenkin, mutta nyt ei kyllä mahdu enää entistä määrää. Maistuisi kyllä, mutta ei mahdu! No, tuo juttu on kyllä vaan mukavaa ekstraa, en edelleenkään aio mennä vaakaan. En ole viiteen vuoteen käynyt, enkä kyllä nytkään mene. Varaa on kyllä pienentää annosksia tai painon pudota, mutta se tulee sitten bonuksena jos on tullakseen.


Tilanne 2.1.2017 kello 22.00

banner12.jpg

Rahasumma on kasvanut aika merkittäväksi. Niin merkittäväksi, että nyt se alkaa jo olemaan lisäkannustin. Tein siitä suuremman kannustimen. Ostin itselleni auton. Käytetyn, mutta auton kuitenkin, vieläpä oikein 2000-lukulaisen. Tarjottiin sukulaisista autoa, vanhempia ihmisiä, jotka eivät sitä enää tarvi. Ja kun auto suvusta tuli oli se luonnollisesti paljon listahintaa halvempi, kai siihen hintaan "vähän" tuo ylihuomenna oleva 50-vuotispäiväkin vaikutti. Kyllä vaikutti ja paljon, hinta oli lähinnä periaatteellinen. MUTTA. Jos olisin tupakoinut, ei minulla olisi siihenkään ollut varaa, nytkin jouduin kuitenkin lainaamaan suurimman osan, mutta huomattavaa on, että tupakoimattomuus säästää paljon, vieläpä nopeasti niin, että ei todellakaan tee tiukkaakaan maksella summaa takaisin...No, nyt minulla on siis auto, jossa ei ole koskaan poltettu sisällä...ja sellaisena pysyy!


13051561_1748265955396911_21333019004244